Connect with us

Pengurusan Buku Teks Digital

Buku Teks Digital Disclaimer

Published

on

Buku Teks Digital Disclaimer

Pengunjung  bukuteksdigital.my adalah tertakluk kepada beberapa penafian dan syarat-syarat ketika berada di sini. Penafian dan syarat adalah seperti berikut:

 • Segala artikel yang terdapat di bukuteksdigital.my perkongsian pengalaman dan informasi daripada pihak-pihak tertentu dan warga guru. Segala kandungan tidak bermaksud kepada perkara yang tidak baik seperti hasutan, hinaan, atau cacian. Ianya tidak menjamin keberkesanan sesuatu artikel kepada pembaca.

Perkongsian Maklumat Tepat

 • Penulis telah berusaha sedaya upaya untuk memastikan segala maklumat di dalam laman blog ini tepat. Walaubagaimanapun, penulis tidak dapat lari daripada melakukan kesilapan kerana pemulis juga adalah seorang manusia biasa.
 • Jika terdapat informasi yang tidak tepat sila laporkan kepada penulis agar ianya dapat diperbetulkan.
 • Segala artikel dalam laman ini tidak menjamin hasil seperti yang telah dinyatakan kerana terdapat pelbagai faktor yang menentukannya. Jika terdapat sebarang persoalan sila emelkan kepada penulis atau komen pada ruangan yang telah disediakan.

Langganan atau Pembelian 

 • Sesuatu produk, bahan atau seseorang individu atau sesuatu pihak yang disarankan di laman blog ini tidak bermakna penulis tahu segala-galanya. Tulisan ini hanyalah berdasarkan pengalaman penulis itu sendiri.
 • Jika pihak tersebut melakukan penipuan atau sebagainya, pembeli yang membeli atau melanggan sesuatu produk atau servis yang ditawarkan oleh individu atau pihak perlu berurusan sendiri dengan pihak terbabit. Perkara ini adalah di luar kawalan dan tanggungjawab penulis.

Hantaran Komen dan Ulasan

 • Segala komen atau ulasan yang diberikan oleh pelawat laman web ini sama ada di web atau di media lain adalah dibawah tanggungjawab mereka sendiri. Jika terdapat perkara-perkara sensitif atau perkara-perkara yang melanggar undang-undang negara, pekeliling atau menyinggung mana-mana individu, penulis tidak bertanggungjawab ke atasnya atau individu atau pihak terbabit.
 • Segala komen tertentu yang telah diberikan oleh pelawat boleh digunakan oleh penulis sama ada untuk tujuan kegunaan testimonial atau sebagai bahan penulisan.
 • Penulis juga tidak bertanggungjawab kepada mereka yang menjadikan artikel di dalam bukuteksdigital.my ini untuk tujuan yang tidak baik seperti hinaan, hasutan, cacian atau sebagainya.

Perkongsian Artikel dan Bahan

 • Tidak semua artikel di blog ini kepunyaan penulis. Sebahagian daripadanya adalah perkongsian daripada guru-guru yang dinyatakan sumbernya.
 • Sekiranya terdapat artikel yang tidak dapat dikenal pasti sumber asalnya, mohon untuk kongsikan sumber di ruangan komen artikel tersebut.
 • Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Penulis juga tidak mewakili mana-mana pertubuhan, parti politik atau kesatuan.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

TRENDING NOW

error: Content is protected !!